21.11.2007

Ajankohtaista astrotaivaalla /11

Tähti Marraskuun ehdottomasti mainittavin tapahtuma on Marsin siirtyminen perääntyvään liikkeeseen Ravun merkissä täsmälleen kuun puolessa välissä.

Tähti Tästä alkaa todella mielenkiintoinen aika meille kaikille, sillä Marsin perääntyminen vaatii kokonaan toisenlaista otetta kaikkiin sellaisiin asioihin, joita haluat viedä eteenpäin elämässäsi. Tässä kuussa alkaa todellinen sitoutumisen testijakso, sillä mikään sinulle vähäpätöinen tai vähänkään raskaalta tuntuva tekeminen ei ota onnistuakseen sitten niin millään. Voit saada pysymään edes kohtuullisessa liikkeessä sellaiset asiat, joista olet riittävän innostunut kestääksesi kaikki testiin kuuluvat lykkääntymiset, peruutukset ja jopa hetkelliset epäonnistumiset.

Tähti Marsin perääntyessä on löydyttävä oikeaa asennetta, jonka avulla voit ongelman ilmetessä lähteä aina ja välittömästi etsimään ratkaisua sen sijaan, että alkaisit etsiä syyllistä. Syyllinen on nimittäin jo selvillä. SINÄ!

Tähti Samasta syystä ainoa, joka voi tehdä tilanteelle jotakin, olet sinä. Ainoa mitä voit tehdä, on etsiä ratkaisu ilmenneeseen ongelmaan. Sinun on lähdettävä aktiivisesti liikkeelle ja oltava tietoinen, että ratkaisu löytyy, kunhan vain olet valmis sitä hakemaan.

-Seppo Tanhua-

Ei kommentteja: