21.11.2007

Korkeampien ulottuvuuksien kokeminen

Karen Bishop kertoo mitä voi tapahtua kun on alkamassa kokea korkeampia ulottuvuuksia. (www.whatsuponplanetearth.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



♥ Siirtyminen työhön, joka paremmin tukee sen ilmaisemista, kuka sinä olet, sinun intohimoasi tai sinun tehtävääsi (mitkä ovat periaatteessa sama asia).

♥ Suurempi taloudellinen runsaus, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.

♥ Useimmat unelmistasi toteutuvat - ja helposti.

♥ Vedät puoleesi uuden puolison tai kumppanin tai sinun ja nykyisen kumppanisi välinen suhde pyörii toveruuden ympärillä ilman mitään ”koukkuja”. Te rakastatte, ihailette ja palvotte toisianne niinä, keitä te olette eikä teillä ole mitään riippuvuuksia toisistanne.

♥ Kun kehityt edelleen, liityt yhteen ”kaksosesi” kanssa, joka täydellinen heijastus sinusta. Yhdessä oleminen on kuin olemista itsensä kanssa ja sinä tunnet yhteyttä lähteeseen enemmän, kuin koskaan aikaisemmin.

♥ Sinä et näytä välittävän paljon juuri mistään eikä millään näytä olevan enää merkitystä, koska sinä olet kehittynyt ulos vanhasta ”draamaolemisen" tavasta ja tunteista.

♥ Olet menettänyt kiinnostuksesi ”New Age” -aihealueeseen.

♥ Sinä TIEDÄT, että kaikki sinun tarpeesi tyydytetään ja ne tullaan aina tyydyttämään.

♥ Sinulla ei ole enää tarvetta tai halua saada asioita tapahtumaan, ”yrittää” tai korjata mitään. Sinä ymmärrät, mitä on ”salliminen”, hyväksyminen, oleminen ja aikomus.

♥ Et pysty enää tuntemaan yhteyttä mentaalisiin tai analyyttisiin prosesseihin. Sinä tunnet yhteyttä nyt ”tuntemiseen”.

♥ Sinä et enää välitä siitä, mitä joku ajattelee sinusta tai mistään muustakaan.

♥ Sinä ymmärrät, ettei ole olemassa mitään oikeaa tai väärää, hyvää tai pahaa, mustaa tai valkoista. Kaikki vain ON.

♥ Sinä oivallat lopultakin, ettei ole olemassa mitään pimeyttä tai valoa. Valon puute ilmenee pelkästään antamaan meille kontrastin, joka innostaa meitä luomaan sitä, mikä todella tuntuu hyvältä. Kaikki energia on aina menossa samaan suuntaan ja se tukee valoa.

♥ Sinä olet menettänyt halusi lukea kirjoja tai kerätä enää lisää informaatiota, koska sinä olet nyt paljon enemmän yhteydessä Lähteeseen ja pystyt keräämään sitä ”suoraan” olemalla, tuntemalla ja ”tietämällä”.

♥ Sinun terveytesi paranee ja/tai sinä koet ihmeparantumisen pitkään jatkuneesta fyysisestä sairaudesta.

♥ Sinä haluat yksinkertaisuutta kaikissa asioissa ja vaadit yksinkertaisia prosesseja, yksinkertaisia toiveita ja hyvin yksinkertaista elämätapaa, ja sinä kukoistat niissä.

♥ Sinä alat kokea elämän virtaa, hitaan verkkaisella tahdilla, missä sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin mitä sinä todella haluat. Kaikki tippuu sinun syliisi. Sinä paistattelet, nautiskelet ja olet kiitollinen yksikertaisista asioista elämässä.

♥ Sinä haluat tehdä ainoastaan sen, mikä on sinun tehtäväsi eikä sinulla ole enää elämää, joka on täynnä maallisia ”velvollisuuksia”, koska kun paljosta on päästetty irti, jäljelle jää puhdistunut sinä… sinun jumalaisen ilmentymäsi kultahippu. Tämä on sinun antisi Uuteen Maailmaan.


♥ Sinä nappaat helposti muiden ajatuksia, tunteita, toiveita ja tarpeita, koska sinusta on tulossa telepaattinen.

♥ Sinä pystyt hallitsemaan tunteitasi, kokemuksiasi ja luomaan oman maailmasi mielesi ja aikomuksen kautta, ilman epäilystä tai pelkoa.

♥ Sinun ympäristölläsi on vähän vaikutusta sinuun. Sinä et ota asioita henkilökohtaisesti. Mikään ei todellisuudessa ole järkyttymisen arvoista.

♥ Sinulla on sammumaton luovuuden jano. Se valtava määrä energiaa, joka virtaa sinun lävitsesi, vaatii purkautumistien.

♥ Sinä tunnet silloin eniten olevasi kotona ja linjassa Lähteen kanssa, kun sinä olet intohimoinen ja luova.

♥ Sinä naurat paljon ja pidät monia asioita hauskoina ja hassunkurisina.

♥ Sinä tunnet korostunutta rakkautta ja myötätuntoa kaikkia elollisia olentoja kohtaan. Sinä koet myös useammin rakkauden ja ilon korkeampia tiloja.

♥ Sinä elät hetkessä ilman ”päiväsuunnitelmaa” ja asiat vain luonnostaan tulevat esiin päivästä toiseen ja hetkestä toiseen. Kaikki stressi on mennyttä.

♥ Sinä tunnet uskomatonta rauhaa. Pelko on ilmiselvästi poissa ja sinä tunnet olosi turvalliseksi.

♥ Sinun sisäinen lapsesi näyttää hävinneen (liittyen haavoihin), vaikka sinä rakastatkin leikkiä ja kirmata. Suuren osan ajasta sinä haluat vain leikkiä, leikkiä ja leikkiä!

♥ Sinulla alkaa olla ymmärrys siitä, kuinka kaikki on yhteydessä. Sinä ymmärrät, ettei ole olemassa mitään virheitä, vaan kaikki on jumalaisen oikeassa järjestyksessä eikä koskaan ole eikä ole ollutkaan mitään ”väärää”.

Kuvat: http://www.laurelindorenan.com/Gilbertwilliams.htm

Ei kommentteja: