21.11.2007

Muistojen huuhtominen

Kuvaa “http://www.feebleminds-gifs.com/rainbow2divmyst1.gif” ei voida näyttää, koska se sisältää virheitä.

Anna muistojesi huuhtoutua, muistot ovat kuin vanhoja tauluja, ne eivät ole osa sinua, ainoastaan tauluja joita voit katsoa ja joihin voit palata, mutta et voi elää sitä enää uudestaan.

Osa tauluista (muistoista) ovat sellaisia, joiden muisteleminen saa sinut vihaiseksi, katkeraksi, koet tulleesi kohdelluksi kaltoin, alat puhua mielessäsi tässä taulussa oleville ihmisille ja menet raskaaseen mielentilaan, tunnetilaan ja energiaan. Tämä väsyttää sinua ja estää sinua olemasta nyt hetkessä, koska olet menneisyydessä, jota ei edes enää ole, olet ajassa, jota ei enää ole.

Tällöin olemuksesi täyttyy historian energialla ja alat elää jo elämääsi uudestaan, usein, rakentamatta sinne mitään uutta, irtipäästävää, hyväksyvää. tämä väsyttää. Tämä ei ole elämäsi tarkoitus, elää ajassa, joka on mennyt, vaan elää ajassa joka on ympärilläsi nyt.

Suuri vihreän veden rakkauden sydän huuhtoo tahtoessasi näitä menneisyyden hetkiä, niin että ne muuttuvat tauluiksi, joihin et enää mene sisälle, elämään sitä historiaa, vaan ainoastaan katsot sitä tauluna ja huomioit että sellaista se oli silloin. Tunnemuistosi eivät enää takerru niihin vanhoihin muistoihin. Olet vapaa elämään tässä hetkessä, ajassa joka on ympärilläsi nyt.

Sari McGlinn
<harmoniahuone>

Kuvaa “http://www.feebleminds-gifs.com/rainbow2divmyst1.gif” ei voida näyttää, koska se sisältää virheitä.

Ei kommentteja: