21.11.2007

Maadoittuminen


Termi maadoittuminen (grounding) merkitsee sitä, että luomme yhteyden maahan. Meihin virtaa maasta parantavaa energiaa ja meidän ylimääräinen tai negatiivinen energiamme virtaa takaisin maahan. Maadoittamalla itsemme saamme oman energiatasomme pysymään vakaana ja voimme päästä eroon maagista työskentelyä tai elämäämme ylipäätään vaikeuttavasta negatiivisesta energiasta.

Maadoittuminen on ikään kuin puhdistumista: jos tulemme likaisiksi menemme pesulle, sillä terveenä pysyminen vaatii puhtautta. Kun energiakehomme likaantuu, myös se tarvitsee puhdistamista, jotta säilymme elinvoimaisina ja terveinä.

Maa on ehtymätön ja uudistava energian lähde ja voimme imeä itseemme sen energiaa pelkäämättä, että se ehtyy tai että negatiivisuutemme muuttaa sen uudistavaa voimaa. Lähettäessämme negatiivisen energiamme takaisin maahan, se sulautuu jälleen osaksi maailman energiaa muuttuen taas neutraaliksi. Energialle on luonteenomaista olla liikkeessä ja muuttaa muotoaan.

ELÄMÄNPUU meditaatio

Istu tai seiso ryhdikkäästi ja hengitä muutaman kerran rauhallisesti ja syvään. Kuvittele, että sinua peittää ihon sijaan kaarna, ja että kätesi sekä pääsi ovat puun oksia, hiuksesi ollessa hentoisia latvaoksia täynnä lehtiä jotka havisevat hiljaa tuulessa.
Nyt kuvittele, että kasvatat selkärankasi jatkeeksi paksun vankan juuren, joka kaivautuu syvälle maahan. Jokaisen uloshengityksen työntämänä juuri kaivautuu maaperään läpi lattian tai maanpinnan jolla seisot, läpi muhevan mustan mullan kasvattaen ympärilleen lukuisia sivujuuria raivaten tiensä lopulta läpi peruskallion ulottuen ja sen suojissa olevaan pohjaveteen. Ime muutamilla syvillä sisään hengityksillä raikasta ja virkistävää pohjavettä itseesi ja jatka sitten juuren kasvattamista, kunnes se tavoittaa maan sulan ytimen, Maa Äidin sydämen, kaiken energian alkulähteen.

Ollessasi maan ytimessä ajattele kaikkia niitä ikäviä ja sinua huolestuttavia asioita, joista haluat päästä eroon ja puhalla ne voimakkaasti ulos hengittämällä maan ytimeen, jossa puhdistava tuli tuhoaa ne. Kun tunnet, että kaikki negatiivisuus on palanut ja vapautunut neutraalina energiana takaisin kiertokulkuun, ala vetää maan kultaista ydinenergiaa itseesi hengittämällä syvään sisäänpäin. Tunne miten kultainen Jumalattaren energia nousee juurta läpi kallion, läpi pohjaveden, läpi mullan, läpi maanpinnan, läpi lattian nousten jalkapohjiisi, polviisi, takapuoleen ja vatsaan, käsiin, kaulaan ja aina vain ylöspäin tavoittaen lopulta pään. Tunne miten energia parantaa sinut ja täyttää sinut lämmöllä ja valolla.

Nyt tunne miten osa päästäsi lähtevistä oksista kasvaa pituutta, ulottuen lopulta mahan asti. Keltainen maan energia purkautuu nyt päälaki chakrasta virraten oksia pitkin takaisin mahan, muodostaen energia kehän joka alkaa maasta ja kiertää lävitsesi palaten lopulta ympärilläsi kaartuvia oksia pitkin jälleen takaisin maahan. Ole hetken aikaa osana tätä energian virtaa.

Nyt kasvata voimakkaasti ulos hengittämällä osa oksista kohti taivasta, korkeammalle korkeammalla, ohi pilvien, ohi maata suojaavan ilmakehän aina avaruuteen saakka. Tavoita tähdet ja niiden kirkas valkoinen valo. Ime sisään hengittämällä itseesi avaruudesta ja siellä loistavaista tähdistä Jumalan viileää valkoista valoa, joka virtaa lehtevien oksiesi kautta sinuun. Tunne miten se rauhoittaa, tyynnyttää ja viilentää kirkastaen ajatuksesi. Anna valkoisen energian virrata jalkojesi ja juuresi kautta maahan ja sekoittua maan energiaan. Tunne miten sinuun virtaa energia ylhäältä ja alhaalta ja jatka tämän tunteen visualisointia hetki. Kun tunnet itsesi voimakkaaksi ja energiseksi lopeta visualisointi ja aseta polvesi ja kämmenesi lattiaan antaen ylimääräisen energian palata maahan.



varjojenkirja.com

Ei kommentteja: