21.11.2007

Myönteisiä ajatuksia


Sinut on luotu kaikista niistä samoista aineista kuin maapallo allasi ja luonto ympärilläsi. Samoista aineista, aivan kuten kaikki avaruudessa olevat planeetat, tähdet ja hiukkaset.

Sateenkaari

Voit katsoa itseäsi ihmisenä elämässä elämääsi tai katsoa kokonaisuutta; olet samoista aineista koostuva kuin kaikki muukin koko maailmankaikkeudessa, olet yksi osio maailmankaikkeutta ja maailmankaikkeus sinua.

Sateenkaari

Tästä näkö- ja aistimiskulmasta sinä olet ja vaikutat siihen miten kaikki muukin on. Ajatuksesi ja tunteesi ovat kuin aaltoja tässä maailmankaikkeuden laajassa meressä. Mitä ajattelet ja tunnet, vaikuttaa siihen minkälaisia aaltoja luot.

Sateenkaari

Ajatellessasi myönteisiä ajatuksia, ajatuksesi yhtyvät kaikkiin myönteisten ajatusten aaltoihin ja jokainen yksilön ajatus rakentaa myönteisyyden aalloista laajemman ja isomman kokonaisuuden. Nämä aallot kulkevat ympärillämme koko ajan ja kulkevat koko maailmankaikkeuden alueella. Aallot ovat energia-aaltoja, väreilyä, joka levittäytyy esteettä kaikkialle.

Sateenkaari

Ollessasi myönteisten aaltojen ympäröimä, huomaat kuinka kehosi, tunteesi ja energeettinen olemuksesi ja sielusi saavat ravintoa myönteisyydestä. Myönteisyys on meidän ruokaamme energia-aaltojen muodossa. Myönteisyys on valoa.

Sateenkaari

Ajatuksemme kuljettavat ja liikuttavat aaltoja. Tunnetilat liikkuvat ajatuksien luomien aaltojen päällä. Toistamalla samaa ajatusta, kutsumme siihen ajatukseen kytkeytyvät tunnetilat luoksemme. Useasti toistettu ajatus ankkuroi tunnetilan kehoomme.

Sateenkaari

Näin luomme oman maailmamme. Siihen, miten koemme elämämme ja ympäristömme voimme aina vaikuttaa.

- Sari McGlinn -

Ei kommentteja: