21.11.2007

Myönteisiä aaltoja ~

Valinnanmahdollisuus

Valinta on minun. Olen vapaa valitsemaan ja tekemään päätöksen, miten koen ja suhtaudun asiaan. Mistä näkö - ja kokemiskulmasta sitä havainnoin. Valitsen aina useista vaihtoehdoista yhden.

Suhtautuminen ja asenne

Sitten teen päätöksen mitä siitä ajattelen ja mitä siitä tunnen. Näin loin maailmaani. Nyt näen ja koen asian tästä näkö- ja aistimiskulmasta käsin. Muut vaihtoehdot ovat syrjässä. Onko tämä valintani ainoa oikea kaikkien niiden vaihtoehtojen välillä mitä minulla oli? Teen kaikki nämä valinnat vapaasta tahdosta, ilman kenenkään pakottamatta.

Olen vapaa valitsemaan, minkälaisella asenteella suhtaudun asiaan tai tilanteeseen.

Voin muuttaa näkökulmaani josta asiaa koen ja silloin muutan asennettani. Luon todellisuuttani jokaisella valinnallani.

Pelot esteenä

Pelot ovat elämän tapa näyttää, missä minulla on jotain huomioitavaa ja opittavaa suhteessani itseen / toisiin. Jokaisen pelon takana on jotain kaunista tulossa elämääni.

Pelkojen viestintä on purettavissa ymmärrettäväksi viestiksi meistä itsestämme. Tämän jälkeen on sen kohtaaminen.

Sielu

Sielusi puhuu sinulle intuitiosi kautta. Kuulet sen joka päivä. Sielusi on selkeä rauha, turvallisuus ja hyvä olo, rakkaus ja viisaus. Sielulla on monta rakasta nimeä: korkein minä, henkisyys, korkea tietoisuus, rakkaus. Sielusi on energiaa joka on kiinnittyneenä kehoosi, asumassa siellä, tämän elämäsi ajan.

Keho

Kehosi on jatkuvassa yhteydessä maahan. Kehosi tarvitsee maan voimaa ja sen magneettikenttää. Kehollasi ja maalla on jatkuva yhteistyö keskenään. Maan voima maadoittaa kehoasi, joka tuo turvallisen olon vaikka sisimmässäsi ja ympärilläsi olisi mitä tahansa kiirettä, pelkoa, epävarmuutta tai turvattomuutta. Turvattomuuden tunne on merkkinä maayhteyden heikentymisestä, jonka voi tämän huomattuaan muuttaa takasin maayhteyteen visualisoimalla juuret jalkapohjista maan sisään.

Ajatukset

Vain harvat ajatuksistamme palvelevat meitä. Useimmat ajatuksemme ovat kuin tietokoneen roskapostia, merkityksetöntä, energiaa ja huomiota kuluttavaa. Mitä ajattelet, sitä olet ja sitä kutsut. Vanhoja, huomaamattomasti kulkevia ajatusmalleja voi alkaa huomioimaan ja muuttamaan. Maapallon energioiden muuttuessa koko ajan kevyemmin värähteleväksi, ihmiset tulevat myös herkemmin aistiviksi. Jo nyt olen selkeästi huomannut, kuinka herkästi ihmiset lukevat toistensa ajatuksia. Eivät ehkä kaikki tietoisesti, mutta aistien ja reagoiden siihen kasvojen ja kehon reaktioilla. Halutessasi antaa jossakin tilanteessa tukea keskustelukumppanillesi, lähetä mielessäsi hänelle ajatuksia: luotan sinuun, uskon sinuun, rakastan sinua, olet turvassa. Huomaat kuinka tämän henkilön käytös muuttuu rennommaksi ja luottavaisemmaksi. Ja tämän saman voit tehdä myös itsellesi, aina kun tunnet että tarvitset tukea. Olet itsesi paras ystävä, jokainen sekunti, koko ajan.

Kiire

Elämällä ei ole kiirettä, kaikkeen on aikaa, aina. Kiire on ajatuksien luoma illuusio ja pelko lineaarisen ajan loppumisesta kesken… Kiireen tullessa, visualisoi tai ajattele, että laitat jaloistasi juuret maahan ja hengitä muutaman kerran syvään sisään ja ulos, vetäen samalla maan rauhallista voimaa sisääsi.

Sanat

Sanoilla voi parantaa, sanoilla voi tuhota. Sanoissa on voimaa ja sanottuja sanoja ei saa vedettyä takasin. Sanat ovat ääneen lausuttuja ajatuksia, johon ääniaallot tuovat lisäresonaation ja voimistavat sanan vaikutuksen energiaa. Kylvä hyvää, jätä sanomatta se, mikä ei palvele viestin saajaa - tässä kaunis viisaus elämän arkeen.

Huomiointi

Tietäjän perusominaisuus on huomiointi. Huomiointi on läsnäoloa nyt- hetkessä ja sen aistimista, mitä siellä on. Mitä huomioit, sille olet läsnä, siitä saat energiaa, sitä kutsut.

Salliminen

Kehon parantamisen ja mielen vapauttamisen peruselementti. Vasta salliminen tuo vapautuksen. Ennen sallimisen tapahtumista, kaikki muu energia vain pitää kiinni ( kuten pitää sana tekee).

Rakkaus

Rakkaus on parantava voima. Olet rakkauden ilmentymä. Olet rakkaus. Rakkaudessa on hyväksyntä ja salliminen ja anteeksianto. Rakkaus on hetkessä. Rakkautta voi tietoisesti kasvattaa. Rakkautta voi tietoisesti voimistaa. Rakkaus on hyvyyden näkemisen ja aistimisen tahto. On taito vastaanottaa rakkautta.

Kauneus

On rakkauden fyysinen ilmentymä. Kaikki kauneus on rakkautta, koska sinä näet ne kauniina ja tämä on heijastumaa sinun kauneudestasi, sisälläsi. Näet ulkoisessa kauneudessa oman kauneutesi peilauksen. Nauti kauneudesta arkesi keskellä ja ammennat ehtymätöntä rakkauden voimaa olemukseesi.

Henkilöhistoriasi

On todellisuutesi jonka olet kunakin hetkenä luonut. Sen tapahtumat ja kuinka olet valinnut niihin suhtautua, ovat muokanneet sinua sellaiseksi kuin olet nyt. Historiassasi on tapahtunut paljon merkittäviä asioita, joita saatat luulla turhiksi. Aika tulee näyttämään, että jopa näillä niin turhilta näyttäneillä tapahtumilla oli oleellinen merkitys ja sen lopputuloksessa on aina jokin myönteinen, sinua palveleva lahja. Kehosi muistaa historiasi, kaikki se on tallessa sinussa. Myös menneiden elämien tapahtumat. Olet yhtä kuin historiasi. Voit vapauttaa sieltä ajatuksia, tunteita ja asenteita. Tämä muuttaa sitä, miten koet historiasi ja näin sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa jo tapahtuneisiinkin asioihin.

Olet oman elämäsi tietäjä, taitaja ja osaaja

Sinulle on annettu kaikki kyvyt vaikuttaa omaan elämääsi. Aloita huomioimalla minkälainen elämäsi on nyt ja minkälaista elämää haluat elää, jossa koet onnellisuutta. Aloita visioimaan näitä asioita. Niiden toteuttamisen voi aloittaa hyvin pienestä, vaikkapa ottamalla tunnin enemmän aikaa olla ja tehdä juuri sitä mistä sielusi nauttii.

- Sari McGlinn -

Ei kommentteja: