21.11.2007

Löydä sisäinen yhteys

Ihmisen päälaella sijaitseva kruunuchakra on tiemme
ykseyteen kaiken elämän kanssa, sen kautta koemme
täydellisen tyhjyyden, vapautuksen mielen ja materian
rajoituksista. Tätä violettiin liitettävää energiakeskusta
vahvistavat kivistä ametistit ja timantit, tuoksuista
frankinsensi ja luonnossa koetut huippuhetket.


Kukkaterapiavinkki: Frantsilan Luomuyrttitilan kukkatipoista metsäorvokki on se, jonka avulla voi oppia tunnistamaan oman arkuutensa. Metsäorvokkikukkauute tukee sosiaalista kanssa- käymistä ja auttaa elämään rohkeudessa, antamisen ilossa ja hymyssä kannustaen häntä, joka vetäytyy liikaa itseensä tai on melankolinen.

Väri: violetti, (kulta ja valkoinen).
Hienostunut violetti väri yhdistetään helposti henkilöihin, jotka työskentelevät pyyteettömän, henkisen palvelun merkeissä. Väristä huokuu myös mystiikkaa, magiaa ja salaperäisyyttä - violetti on varjojen maailman ja mietiskelyn väri, joka liiallisesti käytettynä huokuu surumielisyyttä sekä taipumusta masennukseen.

Elementti: Kosminen energia, puhdas henki.
Kosmista energiaa pidetään ikuisena ja ehtymättömänä energiana, universumivoimana.

Laatu: Täyttymys. Teonsana: Minä olen (jumalallinen), minä tiedän.

Astrologia: Kalat, kauris, vesimies. Hallitseva planeetta: Neptunus.
Neptunus on aurinkokuntamme 8. planeetta auringosta lukien ja se on hyvin samankaltainen Uranuksen kanssa, joka on 7. planeetta auringosta lukien. Neptunuksella tunnetaan yksitoista kuuta ja sillä on renkaat ympärillään. Astrologiassa Neptunus liitetään horoskooppimerkeistä kaloihin ja tämä planeetta edustaa vahvasti ihmiskunnan kohtaloa ja tietoisuutta. Se symboloi kaikkea mystistä, mielikuvituksellista ja hienojakoista, se edustaa elämää ilman tavanomaisia rajoituksia. Täydessä ilmaisussaan Neptunus on autuas näkemys universaalista rakkaudesta ja myötätunnosta kaikkia olentoja kohtaan.

Arkkityypit: Guru - omaa taidon elää menestyksekkäästi, hyväksyen henkilökohtaiset rajoitteensa tietoisuudessa, jossa kaikki on mahdollista. Egosentrinen - itsetuhoisuus ja tiukka kontrolli omassa elämässä saa heidät arvostamaan materialismia, kunnes he huomaavat materian kadottavan merkityksensä, jolloin heiltä puuttuu sisäiset resurssit elämästä nauttimiseen.

Jumalolennot: Osiris, Olodumare, Shiva, Varuna, Parabrahma, Aditi, Hermes, Merkurius, kaikki ylijumalat.
Hindumytologiassa Aditi on Visnun äiti ja edustaa rajatonta taivasta rajalliseen maahan verrattuna. Sana aditi merkitsee 'vapaa' tai 'kahleeton' tai 'rajaton' ja alunperin Aditi olikin menneen ja tulevan jumalatar, kosmoksen seitsemän ulottuvuutta, jumalallinen valo sekä kaikkien elollisten olentojen tietoisuus.

Ei kommentteja: