21.11.2007

Mayojen profetia

http://byfiles.storage.live.com/y1pOAFuVdwxBXuVNWM1cTRlt3tDMp_y_qykvSW2Nskxp2VX2wZHZNeMjY_EGv750d3CUwlI_U70Z1g
Mayat, joita nykyisin edustavat Quiche maya-intiaanit, ovat tulleet kuuluisiksi kehittämästään maya-kalenterista. Mayojen historiasta muistetaan myös espanjalaisten valloitus- ja myöhemmin ristiretket Jukatinin niemimaalla.


Maya-profetia

Mayakulttuurin kukoistus ja sen katoaminen ovat osaltaan mysteereitä. Tarkkaa tietoa menneen ajan maya-kansan vaiheista on saatu arkeologisten kaivausten ja mayojen jälkeensä jättämien hieroglyfien sisältämien viestien avulla. Popol Vuh kertoo mayojen profetiasta, joka sisältää maailman uudelleensyntymisen tapahtuvan 21.12.2012 talvipäivänseisauksen aikoihin. Tämän tapahtuman seuraamiseksi mayat kehittivät ihmiskunnan historiassa ainutlaatuisen tarkan kalenterin kunnioittamaan tätä hetkeä. Maya-kalenterin tapahtumat seuraavat pitkälti kuun venuksen kiertoon auringon ympäri sekä auringon sijaintiin suhteessa taivaankanteen.

Talvipäivänseisaus 21.12.2012 on astronomisesti hetki, jolloin presessiosta johtuva auringon siirtyminen eläinrataa pitkin saavuttaa pisteen, jossa auringon liike linnunrataa vasten leikkaa linnunradan elämänpuun eli galaktisen keskipisteen kanssa. Tuona hetkenä aurinkokunta ja maapallo saa mahdollisuuden vastaanottaa henkisen virikkeen, jonka siivittämänä ihmiskunta aloittaa uuden 5125 vuoden jakson.


Uusi aikakausi

Uusi aikakausi on mahdollisuus, jolloin ihmiset alkavat kommunikoida telepaattisesti ja alkavat elää aikaisempaa enemmän maapallon tietoisuuden kanssa. Nykyinen meno maapallolla tuhoaa yhteenkuuluvuuden ja edesauttaa vääjäämätöntä muutosta maapallon ekosysteemissä. Uuteen aikaan kuuluu ihmisten keskinäinen veljeys ja rakkaus taiteisiin. Taiteisiin sen vuoksi, että ihminen tehdessään sitä mitä hän rakastaa luo ympärilleen suotuisan, rakastavan ilmapiirin, jonka avulla hyvinvointi muiden ihmisten välillä kasvaa. Viha, katkeruus ja sitä kautta myös osa sairauksistamme katoaa tarjoten lapsillemme rakkauden täyttämän aikakauden. Yhteisestä näkökulmasta katsottuna olemme kaikki lapsia, sisaria sekä veljiä, joiden yhteinen tehtävä on saattaa kaikki ihmiset ja kansakunnat yhteen mukaan lukien eri uskontokunnat.

~ In Lake'Ch!

Lähde

Ei kommentteja: