21.11.2007

Kukoista!

Kelpaamme elämälle juuri sellaisina kuin olemme. Mitään ei tarvitse lisätä eikä ottaa pois. Meissä on jo kaikki tarpeellinen, kunhan vaan saamme kosketuksen sisimpäämme; sieluun, ytimeen.

Kun alkaa olla liian paljon tekemistä ja menemistä ei sielu meinaa pysyä vauhdissa mukana. Jos jokin asia tai ihmissuhde uhkaa viedä ilon elämästä, silloin on sanottava: Kiitos ei, nyt riittää.

Se mikä on sinulle kaikkein luonnollisinta ja helpointa, sisällytä se elämääsi. Sinun ei tarvitse ponnistella ollaksesi niin kuin muut ovat tai niin kuin joku tietty taho haluaisi sinun olevan – oli hän sitten äitisi, puolisosi tai paras ystäväsi. Saat olla juuri sellainen kuin olet. Olet joka tapauksessa ainut laatuasi tässä maailmassa.

Katso metsän puita, kedon kukkaa, pientä lasta, koiraa tai kissaa. Ne ovat juuri sellaisia kuin ovat, teeskentelemättömiä ja aitoja. Anna näiden olla opettajiasi omaksi itseksesi tulemisen tiellä.

Rakasta! Voit rakastua poutapilviin, kissankelloihin, oraviin, vanhoihin rouviin, nuoriin miehiin, kauniisiin auringonlaskuihin ja sateisiin päiviin. Sinun ei tarvitse etsiä rakkautta, elät sitä päivittäin, ja jokainen tapaamasi ihminen on juuri sopiva.

Kuuntele itseäsi. Sinä tiedät, mikä sopii sinulle parhaiten!


Voi hyvin 4/06

Ei kommentteja: