21.11.2007

Intuitiivista väritietoa

Yksinkertainen kynttiläharjoitus

Ei ole mitenkään yllättävää, että mystikot kuvataan usein tuijottamassa valoon. Ilman valoa ei ole elämää. Väri syntyy valosta, ja se voi ohjata meitä perimmäisen totuuden äärelle. Pyrkiessäsi kehittämään psyykkistä kykyäsi valon avulla keskity ensin kynttilän liekkiin.

Kynttilä edustaa valon voimaa ja muistuttaa meitä siitä, että me loistamme sisäisesti kynttilänliekin lailla. Seuraava harjoitus auttaa pääsemään kosketukseen oman mielen väriavainten kanssa.

1. Sytytä valkoinen kynttilä pimennettyyn huoneeseen. Istu sen eteen.

2. Vedä syvään henkeä ja rentoudu. Anna silmiesi kohdistua lempeästi lepattavaan liekkiin. Viivy asennossa 15 minuuttia hengittäen hiljakseen.

3. Sulje silmäsi, niin näet värien tulevan pimeästä. Nauti tästä sisäisestä väriesityksestä niin kauan kuin sitä jatkuu, tai kunnes se vaihtuu mitäänsanomattomaan sumeuteen. Paina värit mieleesi.

4. Avaa silmäsi, hengitä syvään sisään ja ulos. Merkitse väri tai värit muistiin niiden tulojärjestyksessä. Harjoittele kunnes valon hallitseminen käy helposti. Sisäinen vaistosi auttaa sinua ymmärtämään nähtäväksesi tulleen väriparaatin välittämiä viestejä.

Lähde Lilian Verner-Bonds : Väriterapia

Ei kommentteja: